Gunna

Een ‘crafted’ frisdrank geboren uit de wens om een verantwoord product met creatieve smaken op de markt te brengen. Toen Gunna voor het eerst geïntroduceerd werd in 2017 wilden de makers met name het tegenantwoord zijn op suikerrijke, smaakloze, bruisende drankjes. Vandaag de dag zijn ze het snelst groeiende frisdrank merk in de UK en zijn ze niet van plan af te remmen. Om het op te nemen tegen de grote, gevestigde merken maakt Gunna haar sprankelende crafted frisdrank met liefde van echt fruitsap, bruiswater en een klein beetje suiker. Met maar een handje vol additionele ingrediënten bevat Gunna geen nare toevoegingen of onnodige calorieën. Zonder kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen kan je genieten van creatieve smaken zonder enige rare ingrediënten.
  • Naam: Gunna
  • Categorie: Sparkling Lemonade
  • Herkomst: UK
  • Perfect Serve: Koel uit het blikje

Gunna Assortiment:

Gunna Pink Punk

33cl

Een sprankelende combinatie van natuurlijk framboos & citroen smaken. Verse, dikke frambozen vermengen zich met de scherpte van citroen en een delicaat vleugje warme verse gember voor deze fantastische fruitige favoriet.

 

 

Gunna Twisted

33cl

Een sprankelende mix van natuurlijke citroen- en muntsmaken.
Rijpe, ronde citroenen zijn de natuurlijke partner van de frisheid van Afrikaanse munt met een vleugje gember om een verfrissend zoet, zuur en warm gevoel op het palet te creëren.

 

Gunna Ginger Rebel

33cl

Een sprankelende mix van natuurlijke gember en aromatische smaken.
Verse bloemige gembertonen, rijpe citroenen, limoen en aromatische kruiden zorgen samen voor dit unieke zoete, zure, pittige smaakprofiel.