Iam Super juice

De Surinaams - Nederlandse Firoz ging in Azië op zoek naar een alternatief voor vruchtensap uit concentraat omdat zijn nichtje hier allergisch voor was. Na een lange zoektocht en veel te hebben geproefd, kwam hij tot de conclusie dat de bestaande producten in veel gevallen niet lekker van smaak waren of veel suikers bevatten. Dit gaf Firoz de inspiratie zijn eigen product te ontwikkelen: I am Super Juice! Niet van concentraat, gemaakt van vers fruit.
  • Naam: Iam Super juice
  • Categorie: Fruitsappen
  • Perfect Serve: uit het blik of flesje

Iam Super Juice Assortiment:

Coconut Water

Blik 25cl

Deze verfrissende drank bevat meer pottasium dan vier bananen, reduceert de bloeddruk, helpt uitstekend tegen een kater door zijn herstellende werking op het lichaam.

 

Soursop

Blik 25cl

Heeft een natuurlijke helende kracht en draagt bij aan een sterker immuunsysteem. Een natuurlijke energiebron.

 

Passion Fruit

Blik 25cl

Deze drank die zorgt voor een positieve invloed op het humeur bevat een zeer hoog gehalte aan antioxidanten, vitamine A & C, ijzer en koper en verbeterd hiermee de spijsvertering.

 

Lychee

Blik 25cl

Deze heerlijk dorstlesser is goed voor de huid, bevorderd het afvalproces en verbeterd het metabolisme.

 

Mangosteen

Blik 25cl

Deze heerlijke drank reduceert het cholesterolniveau, heeft een natuurlijke en helende kracht en bevorderd tevens de bloedstroom.

 

Mango

Blik 25cl

Een vertrouwde smaak die goed is voor de huid en een herstellende werking heeft op de huid. Hiernaast draagt het bij aan de verbetering van het verteringsproces.

 

More about I am Super Juice

  • Sappen worden op dezelfde plek geoogst als geperst
  • Slechts 5 dagen van het oogsten tot het bottelen
  • Minste calorieën binnen de categorie
Terug naar het overzicht