Monin

Ontdek eindeloos veel mogelijkheden met het grootste merk in premium siropen voor professioneel gebruik. Wereldwijd het grootste assortiment in smaken, met naast siropen ook fruitpurees, toppings en frappé’s.
  • Naam: Monin
  • Categorie: Siropen
  • Herkomst: Frankrijk
  • Perfect Serve: Basis voor diverse cocktails, theeën, smoothies en fruit punches

Monin Assortiment:

Le Sirop de MONIN Passion Fruit

70cl

Voor de smaak van de tropen voegt u het fruitige aroma en de zoetzure smaak van MONIN Passion Fruit-siroop toe. Heerlijk in cocktails, frisdranken, limonades, fruitpunches en smoothies. Combineert erg goed met andere exotische smaken zoals mango.

 

Le Sirop de MONIN Elderflower

70cl

MONIN Elderflower siroop heeft een bloemig aroma, en een aantrekkelijke frisse en sappige smaak. Voeg MONIN Elderflower toe aan Champagne, als ingrediënt in een cocktail (bijvoorbeeld Hugo) of mixen met vruchtensap voor aromatische zomerse drankjes.

 

Le Sirop de MONIN Coconut

70cl

Een veelzijdige siroop. MONIN Coconut past perfect bij andere exotische smaken, met name ananas. In ieder segment onderscheidend toe te passen bij de bereiding van Cocktails, Mocktails, Smoothies, Milkshakes en Desserts.

 

Le Fruit de MONIN Yuzu

70cl

Een uniek, alles-in-één concept. Geen gedoe met fruitsnijden. Met deze ‘ready-to-use’ fruitpuree van MONIN maak je in een handomdraai de lekkerste drankjes. Met Le Fruit de MONIN Yuzu haal je het beste van het Oost-Aziatische ingrediënt in huis. Deze exclusieve vrucht heeft een sensuele en verfrissende citrussmaak.

 

Le Sirop de MONIN Spicy Mango

70cl

Deze Monin siroop combineert zoete mango met pittige Serrano peper. Deze zoet/pittige combinatie is een unieke blend waarvoor je terug blijft komen.

 

Le Sirop de MONIN Raspberry

70cl

Frambozen zijn heerlijk maar erg kwetsbaar bij vervoer. Met Monin frambozensiroop geniet je het gehele jaar van dezelfde voortreffelijke frambozensmaak.

 

Le Sirop de MONIN Lime

70cl

Veel klassieke cocktails zoals de Gin-Tonic, Caipirinha, Margarita, Mojito en Cuba Libre gebruiken de scherpe, aromatische smaak van limoen.

 

Le Sirop de MONIN Cloudy Lemonade

70cl

De ideale basis om een perfecte combinatie te vormen met de onderscheidende siropen van MONIN. Gemaakt van échte Siciliaanse citroenen. Authentieke smaak het hele jaar door!

 

Le Sirop de MONIN Blackcurrant

70cl

De basis voor verschillende cordials en cocktails zoals de befaamde Kir royal. Daarnaast ook goed te gebruiken in soda’s, smoothies, lemonades, theeën en fruit punches.

 

Le Sirop de MONIN Cucumber

70cl

Een verfrissende en unieke smaak. Te gebruiken in Gin-Tonics’s, Martini’s, soda’s en iced teas.

 

Le Sirop de MONIN Strawberry

70cl

Eén van de eerste siropen in het Monin portfolio. Lekker in desserts, frisdranken maar bijvoorbeeld ook in milkshakes.

 

Le Sirop de MONIN Grenadine

70cl

De meest gebruikte en diverse smaakmaker in klassieke bar mixologie. Naast cocktails, een favoriet ingrediënt in mocktails, soda’s en lemonade.

 

Le Sirop de MONIN Falernum

70cl

Een subtiele, gebalanceerde mix van specerijen waarin het zure van citroen gecombineerd wordt met toetsen van zachte amandel.

 

Le Sirop de MONIN Pure Cane sugar

70cl

Gemaakt van 100% pure rietsuiker en gefilterd water. Een mooie basis voor diverse cocktails, theeën, smoothies en fruit punches.

 

Le Sirop de MONIN Elderflower

70cl

Een authentieke, geurige vlierbloesemsiroop met een aantrekkelijke, frisse en sappige smaak.