Merken maken fans

Het draait om blijvend succes. Daarom ontwikkelen we doordachte langetermijnstrategieën. Die strategieën geven ruimte om in te haken op spannende en veelbelovende nieuwe ontwikkelingen. Liefst laten we niets aan het toeval over, maar een geweldige toevalstreffer smaakt natuurlijk extra goed.

We zorgen ervoor dat we op de juiste plekken in retail, horeca en on-the-go zijn om de consument te bereiken, bedienen en verrassen. Daarnaast maken we natuurlijk gebruik van social media. Ook daar zoeken we de consumenten op, zijn we open, gaan we de interactie aan en overrompelen we hen met news, video’s en foto’s.

Op verschillende manieren, op verschillende plekken, op verschillende momenten raken we consumenten en betrekken we hen bij de merken. Alles om trouwe fans te creëren.

IEDER KANAAL VERDIENT EEN UNIEKE AANPAK

Merken bouwen vereist tegenwoordig een multi-disciplinaire aanpak. Onze merkprogramma’s zijn specifiek toegesneden op ieder verkoopkanaal. Onze channel experts zorgen voor de perfecte executie in horeca, on-the-go en op de winkelvloer.