De perfecte mix met
Schweppes premium mixers

Schweppes Premium Mixers

Schweppes Premium Mixers: Als zusje van een brand new day kun je je wel voorstellen dat we dagen hebben gezocht naar de perfect mix. Schweppes Premium Mixers kwam keer op keer het beste uit de tests. Dit komt doordat ze de langshoudende bubbel hebben, maar ook de meest subtiele smaak combinaties waardoor de spirit het best naar voren komt. For the perfect mix, no compromise.

No fake stuff
Charlies

Charlies

We worden overladen met fake stuff. Van Louis Vutton tassen, Iphunes, Abibas tot fake news. De artificiële toevoegingen in producten zorgen ervoor dat de ingrediënten lijsten meer lijken op Harry Potter spreuken dan op voedsel in je koelkast. Charlie’s heeft alleen maar natuurlijke ingrediënten en begrijpbare labels, omgetoverd tot de lekkerste koolzuurhoudende dranken. Yes, we keep on sparkling. Hoewel 90% van de frisdrank innovaties in non-carbonated zijn, blijft de koolzuur houdende drank nog steeds 45% van de totale frisdrankmarkt.

Shake the pulp:
Orangina

Orangina

In 1936 lanceerde Orangina een nieuw product: dé eerste sinas, omdat iedereen ter wereld in elk seizoen moet kunnen genieten van de overheerlijke sinaasappel smaak. Orangina is een complexe smaaksensatie, waarbij elk detail terugleidt naar de waanzinnige sinaasappel. De smaak, pulp en de geur die afkomstig is uit essentiële oliën, maar ook alles aan het nostalgische flesje komt terug bij deze mooie vrucht. Sinds dag één geeft Orangina dat dagelijkse geluksmomentje, wat zorgt voor wereldwijde opschudding.

Who drinks wins:
iPro Sport

iPro Sport

iPro Sport: De natuurlijke keuze. iPro Sport biedt alle sporters en supporters de gezondste sportdrank gemaakt voor optimale hydratatie. iPro Sport loopt voorop als het gaat om suikerreductie en een gezonde lifestyle. Dit sluit perfect aan bij de filosofie van EuropeActive, een organisatie die zorgt voor professionalisering van de gezondheids- en fitnessmarkt en Ipro Sport daarom ondersteunt.